En kort historie om mig

"Jeg hedder Victor og er 12 år gammel og kører Gokart!" 🏁
Jeg bor i Vejle med min mor og far, jeg går i 6A på Sct. Norbert skole i Vejle.

Når jeg ikke går i skole eller laver lektier, bruger jeg det meste af min tid på gokart, hvor jeg træner på forskellige baner i Danmark og udlandet. Når jeg ikke sidder i gokarten, er jeg for det meste igang med fysisk træning, det bruger jeg ca 1 time om dagen på.

Jeg startede med at køre gokart i november 2019 og det var i Race Syd Juniorklub og blev lynhurtigt bidt af det. Her kørte vi det man kalder udlejnings kart, som kan køre ca 35 til 40 km/t, men på en indendørs bane virker det som om man køre meget stærkere.

Da der blev sagt at jeg havde talent og slog banerekorden, for både voksne og børn, købte mine forældre en udendørs gokart til mig som jeg så i maj måned 2020 startede med at køre i Cadett Junior klassen.

Junior Cadett er en klasse hvor man køre med 60 ccm motorer som kan køre mellem 95 og 100 km/t og accelerer derop til på under 6 sekunder, så det går stærkt og jeg elsker det.

Jeg opnåede at vinde mange løb i klassen
Danmarks Mester 2022
Jysk/Fynsk Mester 2022
Jysk/Fynsk mesterskab nr 2 i 2021
Klubmester 2021 og 2022
Plus mange poidepladser gennem 2021 og 2022 i alt har jeg kørt 23 løb og opnået 19 poidepladser.

Fra 2023 rykker jeg i en større og hurtigere klasse, planen er at jeg skal køre i to klasser, den ene hedder Rotax og er en 125 cmm maskine.

Som en af de første i Danmark, skal jeg kører i El kart, det vil sige en el drevet motor, som er mindst lige så hurtig, hvis ikke hurtigere end de benzin drevne motorer. Men det er en klasse som ikke er så udbredt herhjemme endnu, så jeg kommer til at kører en del internationalt, i denne klasse.

Motorsport er en dyr sportsgren, og selvom mine forældre gerne vil, så kan de ikke bruge alle deres penge på min sport. Min far blev alvorligt syg for 4 år siden og har desværre ikke kunne arbejde siden da, så det gør det ekstra svært for dem. Derfor er jeg meget glad for at der allerede er en del sponsorer, som syntes det giver mening for dem at hjælpe mig på min vej.

Og der er ingen tvivl om at det er med din og deres hjælp at jeg kommer frem, for talentet og vijle har jeg og nu mangler jeg bare din støtte!

Jeg er meget loyal overfor for dem som støtter mig op i gennem min karriere og jeg gør alt hvad jeg kan for at give noget igen. Jeg vil også i løbet af sæsonen gøre en del for jer!

Kunne det måske være noget for dig og din virksomhed at lave jeres eget gokartrace på enten indendørs eller udendørs bane, så kan i komme ud og se hvem der den hurtigste i gokart og måske endda køre mod mig. Eller kunne det være interessant at få mig ud til et åbent hus arrangement eller på en messe sammen med jer, hvor jeg selvfølgelig gerne tager min gokart med. (hvis jeg da ikke lige skal køre løb den dag)

Måske ville du syntes at det kunne være noget for dig at komme ud og netværke lidt med de andre sponsorer som støtter mig.


"Jeg har store mål og ambitioner med min sport og min fremtid og ville blive rigtigt glad hvis du vil støtte mig på min vej." 🏁

Vil du være min nye sponsorer?

BLIV SPONSORER
Hjemmeside sponsoreret af: Buster Larsen